INFO

Loop mee en #supporttheclubs

CLUBWALK

De eerste editie wordt afgetrapt in Amsterdam met een te gekke walk van meer dan 5.000 stappen langs 5 clubs! Bij iedere nachtclub maak je een korte walk-trough over de dansvloer ondertussen geniet je van je favoriete tunes en bij de uitgang staat er een heerlijke cocktail to-go voor je klaar!

 

Heb je van al dat stappen een beetje trek gekregen? Bij 2 van de 5 clubs krijg je naast een cocktail ook een bite!

0 +
Stappen
0
COCKTAILS
0
nachtclubs
clubwalk__20210423__1049
PLATTEGROND CLUBWALK zonder border (1)

NOW WALK IT OUT!

DE ROUTE

We hebben de leukste clubs uit Amsterdam weten te strikken! De ClubWalk start bij de Supperclub en eindigt bij Disco Dolly. De totale route loop je in zo’n 1,5 tot 2 uur tijd.


De uitgestippelde route

Supperclub x Bar Rouge ➞ Escape ➞ Chupitos Club ➞ Kopstootbar ➞  Disco Dolly ➞ Happyhappyjoyjoy Downtown

VRAAG MAAR RAAK

VEELGESTELDE VRAGEN

Met de ClubWalk sluiten we aan bij Nederlands nationale hobby die onder het regime van de maatregelen is gegroeid: wandelen. We geven de mensen de mogelijkheid om langs hun favoriete clubs te wandelen. Zo houden we contact met ons publiek en laten we hen op een leuke, gezonde manier weten dat we nog bestaan!

Dat klopt. In verband met de bestrijding van het coronavirus zijn maatregelen getroffen, waardoor clubs, net als veel andere instellingen en bedrijfstakken, niet open mogen. De Clubs die meedoen aan de clubwalk openen dan ook niet hun deuren als club, maar gaan open als winkel. De deelnemers aan de Clubwalk lopen binnen een hen gegeven tijdslot een korte ‘route’ door de club, waarbij het mogelijk is merchandise-artikelen van de club aan te schaffen en een keuze te maken uit de take-home-cocktails die met dat doel gemaakt en ingepakt zijn.

De coronamaatregelen worden strikt in acht genomen. De voorwaarden voor ‘Winkelen op afspraak’ worden één op één nagevolgd. Daarbovenop doen we een healthcheck met controlevragen bij de entree. Bij de entree en binnen is er toezicht op de naleving van de Coronamaatregelen. 

 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/winkels-en-contactberoepen/winkelen-op-afspraak 

 • Een persoon maakt online tenminste een dagdeel (4 uur) van tevoren een afspraak. 
 • De persoon ontvangt een afspraakbevestiging met een voor het tijdstip van bezoek bindend tijdslot, waarin hij kan winkelen 
 • De afspraakbevestiging bevat alle praktische informatie voor het veilig en vlot winkelen op afspraak. 
 • De wandeling kan met hooguit 2 personen worden gemaakt, bij binnenkomst worden mensen die met zijn tweeën de wandeling maken gescheiden (tenzij één van de 2 hulpbehoevend is) en enige tijd na elkaar, binnengelaten
 • Het tijdslot is beperkt qua duur, maar duurt tenminste 10 minuten, de persoon mag eerder weg
 • De persoon loopt een route waarbij men geen andere personen met een ander tijdslot kruist er wordt voldaan aan het minimale oppervlak van 25 m2 per klant, het maximum aantal 
 • De route leidt langs de merchandise producten die de persoon kan aanschaffen en aan het einde van de route kan afrekenen (NB: je wilt geen mandje, geef klanten een bestelfomrulier mee! Waarmee ze bij de kassa hun producten kunnen afrekenen en ontvangst nemen!)
 • Er zijn geen activiteiten die niet te maken hebben met de verkoop van producten.
 • Betalen gebeurt contactloos 
 • De persoon moet klachtenvrij zijn, wil de afspraak doorgaan.
 • De persoon draagt tijdens de afspraak een mondkapje en houdt te allen tijde 1,5 meter afstand

 

De horeca is inderdaad gesloten. Het is tijdens de ClubWalk dan ook helaas niet mogelijk om ter plaatse een drankje of en hapje te nuttigen. Je krijgt voorverpakte take-home-cocktails en de bites, zodat je ze mee kunt nemen om elders, bijvoorbeeld thuis te nuttigen, bij je favoriete muziek en met een mooie ervaring rijker!

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 april 2021 vindt de ClubsWalk plaats. Per dag zijn er verschillende starttijden, deze kun je vinden in de ticketshop.

Je kiest een starttijd, bijvoorbeeld: starttijd 16:00/17:00 uur. Je kunt dan tussen 16:00 en 17:00 starten met de ClubWalk. Zorg ervoor dat je niet later dan 17:00 uur aanwezig bent, anders kunnen we je deelname niet garanderen.

Ja, deze zijn aanwezig. Bij het selecteren van je tickets kun je aangeven of je voor alcoholvrije cocktails en/of vega bites kiest. 

Tijdens de ClubWalk worden de richtlijnen vanuit het RIVM gehanteerd.

Kom je met de auto dan raden we aan om te parkeren in parkeergarage Parkbee. Deze parkeergarage bevindt zich tussen het start- en eindpunt van de route.

Er is desinfecterende handgel aanwezig bij iedere nachtclub. Er worden maximaal 2 personen tegelijkertijd toegelaten. Het dragen van een mondkapje binnen in de club is verplicht.

Balen! Het is helaas niet mogelijk om te wisselen van starttijd of datum. Mocht je niemand kennen die je ticket wilt overnemen dan kun je veilig je ticket doorverkopen op www.ticketswap.nl. 

De minimumleeftijd voor deelname aan de ClubWalk is 18 jaar. Bij twijfel kan er door ons team om je ID gevraagd worden.

Tickets kunnen gescand worden vanaf je mobiele telefoon. Deze hoef je dus niet uit te printen.